kjeveort-2-brukes

Klinikken

Sentrum Dental er en moderne tannklinikk som tilbyr kvalitetsbehandling i trygge omgivelser.

Vi er ledende innen digital tannbehandling.

Høy kvalitet i rolige og trygge omgivelser.

Klinikken ble startet av Iselin og Eirik Halvorsen, men har røtter nesten 100 år tilbake i tid. Vi holder til like ved Torgallmenningen, mitt i Bergen sentrum. Vi er flere allmenntannleger, spesialister og tannpleiere.

Vi holder en høy faglig standard og er en av de mest moderne tannklinikkene i Vestland. Vi var de første som tok i bruk 3D skanning i planlegging og behandling av kjeveortopediske pasienter, og den eneste med 3D-printer «in-office».

Vi er 100% eid av tannlegene som startet klinikken. Dette gjør at vi kan ah fullt fokus på fag og etikk uten å ha omsetningskrav hengende over oss.

Vårt mål er å tilby tannbehandling av høy kvalitet i rolige og trygge omgivelser. Velkommen til oss!

student

20% studentrabatt!

Ved fremvisning av gyldig studentbevis vil man kunne få 20 % rabatt på undersøkelse og 10% på videre tannbehandling hos tannlege Bjerkvig, Rosseland og . (Gjelder ikke Implantatbehandling og Invisalign).

parkering

Parkering i Klostergarasjen

Enkleste parkering er i Klostergarasjen med inngang rett over gaten for klinikken. Citypark ligger 60 meter opp i gaten.

Prisliste

Her finner du en prisliste for en del av behandlingen vi tilbyr på klinikken. Egne takster gjelder for spesialistbehandling.

Se vår prisliste